• máme veškeré uvedené zboží skutečně skladem
  • výrobky jsou oficiálně patentované zboží společnosti Bio Agens Research and Development
  • máme vlastní sklady, ze kterých si můžete osobně zboží vyzvednout
  • možnost platby kartou
  • máme tisíce spokojených zákazníků
  • odesíláme SMS s informacemi o stavu zásilky






Recenze


Hodnocení zákazníků:


Polyversum Biogarden 5g

ověřený zákazník„ Snadné použití, ekologický Nevim “
09.08.2017, Mk, hodnocení: 5/5

Bio Block protiplísňový prášek-nehty na rukách 3x0.1g

ověřený zákazník„ po měsíci to vypadá, že to funguje “
06.08.2017, ověřený zákazník, hodnocení: 5/5

Polyversum Biogarden 5g

ověřený zákazník„ Ide o spolahlivú ochranu úrody pred plesňami s výhodou okamžitej konzumácie. Veľmi výhodné. “
06.08.2017, pestovateľ, hodnocení: 5/5

Chytrá houba Pythie Biodeur Prevent 3x3g

ověřený zákazník„ výsledek se dostavil pa prvním použití “
28.07.2017, ověřený zákazník, hodnocení: 5/5

Chytrá houba Pythie Biodeur Nail 3x3g

ověřený zákazník„ výsledek se dostavil pa prvním použití “
28.07.2017, ověřený zákazník, hodnocení: 5/5

Polyversum Biogarden 5g

ověřený zákazník„ Hledala jsem nějaký ekologický přípravek proti plísni na rajčatech a okurkách a konečně jsem ho našla. Polyversum Biogarden vřele doporučuji. Přípravek je sypký, dobře se rozpouští ve vodě, takže je hned připravený k použití. Mám malou zahrádku, proto mi vyhovuje i to malé balení. Nic podobného a účinného jsem na našem trhu nenašla. “
24.07.2017, Jana, hodnocení: 5/5

Pythie Biogama jemná mast 50ml

ověřený zákazník„ Velmi prijemny krem, navic co slibuje, to splnuje a to je u psoriasy velmi ojedinele, za sebe dekuji vyrobci. “
03.07.2017, ověřený zákazník, hodnocení: 5/5

Chytrá houba Pythie Biodeur Prevent 3x3g

ověřený zákazník„ perfektní “
27.06.2017, ověřený zákazník, hodnocení: 5/5

Chytrá houba Pythie Biodeur Nail 3x3g

ověřený zákazník„ perfektní “
27.06.2017, ověřený zákazník, hodnocení: 5/5

Pythie Biogama jemná mast 50ml

ověřený zákazník„ příjemná podpora při léčbě “
25.06.2017, ověřený zákazník, hodnocení: 5/5

Pythie Biogama jemná mast 50ml

ověřený zákazník„ výborný!! “
23.06.2017, Dana, hodnocení: 5/5

Pythie Biogama jemná mast 50ml

ověřený zákazník„ plně splnil mé očekávání “
08.06.2017, Jaroslav Koloc, hodnocení: 5/5

Polyversum Biogarden 5g

ověřený zákazník„ už po prvním ošetření se částečně smyly černé skvrny, nyní se chystám na malování. Pak se uvidí. “
05.06.2017, ověřený zákazník, hodnocení: 5/5

Polyversum Biogarden 5g

ověřený zákazník„ bio “
04.06.2017, ověřený zákazník, hodnocení: 4/5

Polyversum Biogarden 5g

ověřený zákazník„ výhodné balení pro malospotřebitele perfektní účinnost “
04.06.2017, ověřený zákazník, hodnocení: 5/5

Pythie Biogama jemná mast 50ml

ověřený zákazník„ Funguje perfektne. Uz za dva dny je videt zlepseni “
27.05.2017, ověřený zákazník, hodnocení: 5/5

Pythie Biogama jemná mast 50ml

ověřený zákazník„ Výborný “
24.04.2017, Miloslav Rampa, hodnocení: 5/5

Pythie Biogama jemná mast 50ml

ověřený zákazník„ + “
22.04.2017, ověřený zákazník, hodnocení: 5/5

Feel Fresh 5x2 g biolog.přísada do koupele

ověřený zákazník„ rychlá úleva od potíží může se používat při kojení, což je můj případ “
15.04.2017, kumza, hodnocení: 3/5

Polyversum Biogarden 5g

ověřený zákazník„ Fungující preparát “
14.04.2017, ověřený zákazník, hodnocení: 5/5

Pythie Biogama jemná mast 50ml

ověřený zákazník„ Krém je velmi účinný. Účinkuje rychle. Dobře se roztírá. Příjemně voní. “
09.04.2017, Daniela Černá, hodnocení: 5/5

Polyversum Biogarden 5g

ověřený zákazník„ S tímto produktem jsem velice spokojená. Stará se o celou zahrádku a zachraňuje úrodu “
24.03.2017, Dagmar, hodnocení: 5/5

Chytrá houba Pythie Biodeur Prevent 3x3g

ověřený zákazník„ Na mykózu nohy (mezi prsty) zabere opravdu rychle. Za 14 dní potíže zmizely úplně. Perfektní pocit, zejména když lékař tvrdil, ze to vidí na 2-3 měsíce léčby dezinfekcí Betadine a Canesporem... Dalším účinkem houby je detoxikace organizmu. Po druhé laváži nohou se mi začala po dvou dnech spouštět rýma, na kůži se mi objevily malé pupínky, začala mě svědit pokožka, bolet hlava, změnila se mi stolice, udělal se mi opar... a měla jsem i jiné projevy čištění organizmu a mám zatím pořád (týden). Tělo vylučuje odpadní látky především kůží, kyselost z těla vyvolává alergické reakce na kůži. Předpokládám, že to postupně odezní, už teď to není tak silné jako na začátku. Protože se o tomto účinku nikde nepíše a taky to nemusí působit takto na každého, považoval jsem za dobré to zmínit. “
18.03.2017, dagmar kolářová, hodnocení: 5/5

Chytrá houba Pythie Biodeur Nail 3x3g

ověřený zákazník„ Na mykózu nohy (mezi prsty) zabere opravdu rychle. Za 14 dní potíže zmizely úplně. Perfektní pocit, zejména když lékař tvrdil, ze to vidí na 2-3 měsíce léčby dezinfekcí Betadine a Canesporem... Dalším účinkem houby je detoxikace organizmu. Po druhé laváži nohou se mi začala po dvou dnech spouštět rýma, na kůži se mi objevily malé pupínky, začala mě svědit pokožka, bolet hlava, změnila se mi stolice, udělal se mi opar... a měla jsem i jiné projevy čištění organizmu a mám zatím pořád (týden). Tělo vylučuje odpadní látky především kůží, kyselost z těla vyvolává alergické reakce na kůži. Předpokládám, že to postupně odezní, už teď to není tak silné jako na začátku. Protože se o tomto účinku nikde nepíše a taky to nemusí působit takto na každého, považoval jsem za dobré to zmínit. “
18.03.2017, dagmar kolářová, hodnocení: 5/5

Chytrá houba Dermasin oil 100ml

ověřený zákazník„ vyzkoušeli jsme na meziprstí a drápky u psa, během pár dní došlo k zklidnění “
07.02.2017, av, hodnocení: 5/5

Polyversum Biogarden 5g

ověřený zákazník„ Účinek se zakrátko na květinách projevil. Pro jistotu budu řešit v krátké době postřih roztokem tohoto přípravku. “
04.01.2017, Karel, hodnocení: 5/5

Feel Fresh 5x2 g biolog.přísada do koupele

ověřený zákazník„ je to účinné “
01.01.2017, antonie, hodnocení: 5/5

Pythie diabetic - Jemná mast s rakytníkem 50ml

ověřený zákazník„ Mast velmi dobře zabírá na poranění nohou typu diabetes. “
28.11.2016, ověřený zákazník, hodnocení: 5/5

Pythie Biogama jemná mast 50ml

ověřený zákazník„ prostě funguje “
12.11.2016, ověřený zákazník, hodnocení: 5/5

Polyversum Biogarden 5g

ověřený zákazník„ chytra houba je vynikající produkt “
28.10.2016, Marcela Linková, hodnocení: 5/5

Chytrá houba Pythie Biodeur Prevent Foot powd. 1x4g

ověřený zákazník„ přírodní produkt “
18.10.2016, Lenka, hodnocení: 4/5

Chytrá houba Pythie Biodeur Prevent 3x3g

ověřený zákazník„ snadná aplikace přípravku “
16.10.2016, Marie, hodnocení: 5/5

Chytrá houba Pythie Biodeur Prevent 3x3g

ověřený zákazník„ rychle a dobře působí na nehty “
15.10.2016, ověřený zákazník, hodnocení: 5/5

Pythie Biogama jemná mast 50ml

ověřený zákazník„ chtěla jsem ho vyzkoušet na rosaceu,jsem s ním moc spokojena.Doporučuji to vyzkoušet i ostatním. “
03.10.2016, ověřený zákazník, hodnocení: 5/5

Chytrá houba Pythie Biodeur Prevent 3x3g

ověřený zákazník„ Opravdu funguje “
02.10.2016, ověřený zákazník, hodnocení: 5/5

Polyversum Biogarden 5g

ověřený zákazník„ dobry “
04.08.2016, ověřený zákazník, hodnocení: 5/5

Chytrá houba PYTHIE Bio Plus 5x3g

ověřený zákazník„ již bylo jednou hodnoceno “
21.07.2016, ověřený zákazník, hodnocení: 5/5

Chytrá houba Pythie Biodeur Prevent Foot powd. 1x4g

ověřený zákazník„ cisté, rychlé, jednoduché pouzití “
12.07.2016, Libuse Kriegel, hodnocení: 5/5

Pythie Biogama jemná mast 50ml

ověřený zákazník„ zkouším účinek prostředku na mé pokožce, účinek přípravku bude znát za delší období používání, zatím kladně hodnotím, neboť neslzím, kůže klidná, apod...... “
27.06.2016, ověřený zákazník, hodnocení: 4/5

Polyversum Biogarden 5g

ověřený zákazník„ Perfektní stav porostu. “
26.06.2016, Kužel Milan, hodnocení: 5/5

Polyversum Biogarden 5g

ověřený zákazník„ ekologie “
19.06.2016, ověřený zákazník, hodnocení: 5/5

Polyversum Biogarden 5g

ověřený zákazník„ Má dobré recenze, ale zatím je krátká doba na podání směrodatné informace. Věřím, že budu spokojená s výsledkem. “
13.06.2016, Helena Špačková, hodnocení: 4/5

Polyversum Biogarden 5g

ověřený zákazník„ Účinný Výhodné balení pro maloodběratele “
08.06.2016, Jan Bockay, hodnocení: 4/5

Polyversum Biogarden 5g

ověřený zákazník„ účinný a bez chemie “
06.06.2016, ověřený zákazník, hodnocení: 5/5

Polyversum Biogarden 5g

ověřený zákazník„ mám zkušenosti s jiným typem chytré houby, kde se osvědčila “
06.06.2016, ověřený zákazník, hodnocení: 5/5

Pythie Biogama jemná mast 50ml

ověřený zákazník„ Zatím nedokážu zhodnotit, používám krátce. “
16.05.2016, ověřený zákazník, hodnocení: 4/5

Chytrá houba Pythie Biodeur Prevent Foot powd. 1x4g

ověřený zákazník„ je prostě skvělá “
05.05.2016, ověřený zákazník, hodnocení: 5/5

Pythie Baby Mast na opruzeniny 50 ml

ověřený zákazník„ jedinecny produkt jako jediny male zabral “
25.04.2016, Stella, hodnocení: 5/5

Chytrá houba Pythie Biodeur Prevent Foot powd. 1x4g

ověřený zákazník„ rychlá učinnost “
21.04.2016, zuzana kalabzová, hodnocení: 5/5

Polyversum Biogarden 5g

ověřený zákazník„ zadná ochr.doba po použití přípravku “
21.04.2016, ověřený zákazník, hodnocení: 5/5

Polyversum Biogarden 5g

ověřený zákazník„ Ano “
08.04.2016, ano, hodnocení: 5/5

Pythie Biogama jemná mast 50ml

ověřený zákazník„ PYTHIE Biogama jemná mast rosacea mast perfektně funguje “
04.04.2016, Marie Sylvestrová, hodnocení: 5/5

Polyversum Biogarden 5g

ověřený zákazník„ Kvalita,rychlost dodání a spokojenost “
29.03.2016, Dagmar, hodnocení: 5/5

Polyversum Biogarden 5g

ověřený zákazník„ Opravdu funguje “
21.03.2016, ověřený zákazník, hodnocení: 5/5

Bio Plus ústní voda v prášku 5x1g

ověřený zákazník„ postup dle návodu přináší první výsledky “
24.02.2016, ověřený zákazník, hodnocení: 4/5

Chytrá houba Pythie Biodeur Prevent 3x3g

ověřený zákazník„ Je to jediný přípravek,z těch co znám,který funguje a přitom má jednoduchou aplikaci “
16.02.2016, ověřený zákazník, hodnocení: 5/5

Polyversum Biogarden 5g

ověřený zákazník„ Prima manipulace. Žádné problémy se zápachem jako u jiných protiplísnových prostředků. “
02.02.2016, Alena, hodnocení: 5/5

Ecosin chytrá houba pro zvířata 5x3g

ověřený zákazník„ Tablety se snadno rozpouštějí, aplikace roztoku je snadná. Aplikovala jsem zatím 2x po týdnu a postižená místa vypadají velmi dobře. Neobjevila se nová ložiska a ta stávající se nerozšiřují, hojí se. Přidávám ještě olej s chytrou houbou. “
01.02.2016, Blanka Fenigbauerová, hodnocení: 5/5

Chytrá houba PYTHIE Bio Plus 5x3g

ověřený zákazník„ Pomáhá proti bolesti dásní. “
31.01.2016, Jindřich Koza, hodnocení: 5/5

Bio Plus ústní voda v prášku 5x1g

ověřený zákazník„ protiplísńová “
20.01.2016, ověřený zákazník, hodnocení: 5/5

Ecosin chytrá houba pro zvířata 5x3g

ověřený zákazník„ po prvním koupaání pejska se to rapidně zlepšilo, “
20.01.2016, Hana, hodnocení: 5/5

Bio Block protiplís?ový prášek-nehty na rukách 3x0.1g

ověřený zákazník„ funguje “
06.01.2016, pavca, hodnocení: 5/5

Chytrá houba Pythie Biodeur Nail 3x3g

ověřený zákazník„ zatím se nic neděje “
19.12.2015, MIKIDVK, hodnocení: 4/5

Pythie Biogama jemná mast 50ml

ověřený zákazník„ Po krátkém užívání ještě není možné hodnotit. “
14.12.2015, ověřený zákazník, hodnocení: 5/5

Chytrá houba Pythie Biodeur Prevent Foot powd. 1x4g

ověřený zákazník„ Doporučuji “
18.11.2015, ověřený zákazník, hodnocení: 5/5

Pythie Biogama jemná mast 50ml

ověřený zákazník„ Pre Pythie Biogama som sa rozhodla, pretože iné prípravky boli rezistentné voči pliesnovému ochoreniu rúk, ktorým trpím. Nakoľko prípravok používam krátku dobu, je predčasné hodnotiť jeho účinky. Určité zlepšenie však pociťujem. “
19.09.2015, Jiří Melichar, hodnocení: 5/5

Pythie Biogama jemná mast 50ml

ověřený zákazník„ bezvadně funguje na rosaceu uklidnění pokožky již po prvním použití viditelné vyhojení po týdnu používání “
10.07.2015, ověřený zákazník, hodnocení: 5/5

Pythie Biogama jemná mast 50ml

ověřený zákazník„ jednoduše pomáhá “
24.06.2015, Jarka, hodnocení: 5/5

Pythie Biogama jemná mast 50ml

ověřený zákazník„ Okamžitá úleva již po několika aplikacích. “
09.06.2015, Jitka, hodnocení: 5/5

Polyversum Biogarden 5g

ověřený zákazník„ Je dobrý “
08.06.2015, ověřený zákazník, hodnocení: 5/5

Chytrá houba Pythie Biodeur Prevent 3x3g

ověřený zákazník„ produkt urceny na plisne nehtu zabira super “
07.06.2015, dorota, hodnocení: 5/5

Polyversum Biogarden 5g

ověřený zákazník„ používám několikátou sezonu a je vynikající ! “
20.05.2015, ověřený zákazník, hodnocení: 5/5

Polyversum Biogarden 5g

ověřený zákazník„ Biologický, prírodný prípravok. Bio produkty v mojej záhrade. “
25.04.2015, Juraj, hodnocení: 5/5

Pythie Biogama jemná mast 50ml

ověřený zákazník„ Naprosto úžasná mastička! Výrazně mi ulevila při růžovce. Krémy od lékařů nepomohly, tady po třídenním používání zmizela začervenalost a otok. “
12.04.2015, ověřený zákazník, hodnocení: 5/5

Polyversum Biogarden 5g

ověřený zákazník„ je to přírodní produkt a tím věřím “
06.04.2015, matasová marie, hodnocení: 5/5

Polyversum Biogarden 5g

ověřený zákazník„ vynikající proti plísnovým chorobám-rajčata, papriky, okurky používám jej již více než 10 let “
01.04.2015, Vlasta Machalová, hodnocení: 5/5

Polyversum Biogarden 5g

ověřený zákazník„ přednost výrobku je ekologický “
01.04.2015, marie, hodnocení: 5/5

Polyversum Biogarden 5g

ověřený zákazník„ doporučuji “
20.03.2015, ověřený zákazník, hodnocení: 5/5

Chytrá houba Pythie Biodeur Prevent 3x3g

ověřený zákazník„ působí příznivě na plísně nehtů, nic jiného nezabralo “
04.03.2015, Mikulová, hodnocení: 5/5

BIO REPEL (biorepel) chytrá houba 1x1g a 1x2g

ověřený zákazník„ Váš přípravek určený na plísen na zdi fungoval i na nábytek. Od plísně jsme měli chycenou sarožitnou ložnici a šatní skřín. Vše co jsem měla ve skříni "vonělo" hobově tak, že se skrin již nedala používat ke svému účelu...Dostala jsem od Vás odpověď, že na dřevo nebo dýhu nebyl výrobek vyzkoušen a pokud bych to chtěla zkusit, budete rádi když Vám dám vědět. Oba kusy nábytku jsem ošetřila tak jak je v návodu doporučeno. Zároven jsme pořídili vysoušeč vzduchu, který nás během asi jednoho měsíce zbavil vlhkosti v domě. Již během několika dní zápach ze skříně zmizel. Nyní, zhruba půl roku po ošetření mohu konstatovat, že Váš výrobek opravdu zabral a pomohl nám tak zachránit stěžejí část secestní ložnice... “
04.03.2015, Magda, hodnocení: 5/5

Chytrá houba PYTHIE Bio Plus 5x3g

ověřený zákazník„ Super “
12.02.2015, ověřený zákazník, hodnocení: 4/5

Chytrá houba Pythie Biodeur Prevent 3x3g

ověřený zákazník„ Doporučuji “
28.01.2015, ověřený zákazník, hodnocení: 5/5

BIO REPEL (biorepel) chytrá houba 1x1g a 1x2g

ověřený zákazník„ - nákup z domova - potřebuji zlikvidovat plísen - přijatelná cena “
18.01.2015, ověřený zákazník, hodnocení: 5/5

Chytrá houba Pythie Biodeur Prevent Foot powd. 1x4g

ověřený zákazník„ funguje “
05.01.2015, elena masaryková, hodnocení: 5/5

Chytrá houba PYTHIE Bio Plus 5x3g

ověřený zákazník„ prestaly mi krvacet dasně “
05.01.2015, |Hanka, hodnocení: 5/5

Chytrá houba Pythie Biodeur Nail 3x3g

ověřený zákazník„ Perfektní produkt “
31.12.2014, ověřený zákazník, hodnocení: 5/5

Polyversum Biogarden 5g

ověřený zákazník„ vynikající, plísen na stěně zimní zahrady úplně zmizela rychlé vyřízení objednávky “
10.12.2014, Světlana, hodnocení: 5/5

Biodeur - chytrá houba 3x1 g

ověřený zákazník„ Prostě to funguje. “
05.08.2014, JoKa, hodnocení: 5/5

Biodeur - chytrá houba 3x1 g

ověřený zákazník„ Aplikace je lehká, zvládne ji každý a hlavně léčí v noci, takže nezatěžuje. “
17.07.2014, eva krejčová, hodnocení: 5/5

Chytrá houba Pythie Biodeur Nail 3x3g

ověřený zákazník„ Funguje, ne hned, ale je potřeba vyčkat a třeba rok to používat poctivě a opravdu to pak zabere “
09.07.2014, ověřený zákazník, hodnocení: 5/5

Ecosin chytrá houba pro zvířata 5x3g

ověřený zákazník„ Jednoduchá aplikace. “
03.07.2014, ověřený zákazník, hodnocení: 4/5

Chytrá houba Pythie Biodeur Prevent Foot powd. 1x4g

ověřený zákazník„ Úžasný produkt. Opravdu pomáhá:) “
06.06.2014, ověřený zákazník, hodnocení: 5/5

Biodeur - chytrá houba 3x1 g

ověřený zákazník„ uvidíme,jsme ve fázi zkoušení.. “
17.05.2014, ověřený zákazník, hodnocení: 5/5

Feel Fresh 5x2 g biolog.přísada do koupele

ověřený zákazník„ O tomto produktu jsem se dozvěděla přes kamarádku, a můžu zde napsat že opravdu účinek funguje “
25.04.2014, Lenka, hodnocení: 5/5

Chytrá houba Pythie Biodeur Prevent Foot powd. 1x4g

ověřený zákazník„ Obuv po použití je bez zápachu “
19.03.2014, ověřený zákazník, hodnocení: 5/5

Chytrá houba Pythie Biodeur Prevent Foot powd. 1x4g

ověřený zákazník„ lehká aplikace, bez chemie “
10.02.2014, ověřený zákazník, hodnocení: 5/5

Chytrá houba Pythie Biodeur Prevent Foot powd. 1x4g

ověřený zákazník„ vyřízeno vše raz dva. houba zdá se funguje, i když zpočátku to byly nervy. Je opravdu zapotřebí počkat nějakou tu dobu a nevšímat si toho, co se děje. “
16.01.2014, mm, hodnocení: 5/5